JES-Info

Jokelan Eläkkeensaajat ry = JES

Täältä sivustolta löydätte tietoa;

YHDISTYS INFOSTA;

Esittelemme eri alojen kerhotoimintaamme, jotka ovat avoimia kaikille jäsenillemme ja niihin  voi osallistua mielensä mukaan ja samalla luomme edellytyksiä yhteisölliseen kanssa käymiseen sekä tarjoamme mahdollisuuksia monimuotoiseen liikunta, kulttuuri-  ja harrastetoimintaan.

Kerromme hallituksestamme, jossa lähiseudulla ja Jokelassa asuvat ikäihmiset mahdollistavat päätöksillään yhdistyksen toiminnan. 

Esittelemme aatteemme, joka  on toimia ikäihmisten edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeuden mukaisuuden toteuttamiseksi kannanotoilla ja aloitteilla sekä osallistumalla päätöksentekoihin eri instanssien kautta.

50v. TAPAHTUMAT;

Täältä löytyy myös tietoa 50-vuotisjuhlavuotemme tapahtumista sekä yleisötilaisuuksistamme, joita pyrimme järjestämään heti kun Korona hieman hellittää otettaan.  

50v.  UUTISET;

Täältä löydätte uutisia mikä sitten on uutisoinnin arvoinen meidän 50v. juhlan aikana. 

ROHKEASTI DIGIÄ

DIGIÄ Eläkeläisille; Ikäihmisille matalaa kynnystä Digitalisaatioon itse opiskelulla

Jokelan Eläkkeensaajat ry on ainoa eläkeläisjärjestö Jokelassa

Kuulumme jäsenenä Eläkkeensaajien Keskusliittoon EKL ja EKL:n Uudenmaan piiriin

Jäseniä tällä hetkellä lähes 190

Jokelan Eläkkeensaajat ry pitää pääpaikkanaan Tuusulan kunnan Jokelaa, mutta jäsenistöä on myös ympäristö kunnista ja kaupungeista. Hallitukseen on valittu myös jäseniä sen mukaan ja kaikki eivät ole Jokelalaisia.  ks. Hallituksen esittely

Jokelassa asuu 6 300 asukasta ja se  sijaitsee pääradan varrella, joka myös helpottaa esim. Kulttuurikerho KuKen toimintaa, heidän matkatessaan julkisilla tutustumaan uusiin kohteisiin. Matkan varrelta nousee samaan kyytiin muualla asuvat  jäsenet.  Ks. Kerhojen esittely
Monitoimitalo tarjoaa tilat meidän yhdistyksen toiminnalle.

Jokelan Eläkkeensaajat ry - Puheenjohtajamme Aarno Järvisen silmin 

PowerPoint esityksestä muutettu  >PDF-tiedostoksi ja >Videoksi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäseneksi voi liittyä avaamalla tulostettavan jäsenkaavakkeen alta tai  JÄSENKAAVAKE-linkistä suoraan ;  JÄSENKAAVAKE

Jäsenmaksumme on 15,00/vuosi. Jäsenmaksu pitää sisällään osallistumismahdollisuuden 9 kerhon toimintaan, kahvikerhojen luentotilaisuuksiin, ryhmämatkoihin ja teatteriretkien osallistumisoikeuden ja  EKL-kattojärjestömme toimittaman valtakunnallisen jäsenlehden nimeltään Eläkkeensaaja. Lehti ilmestyy vuoden 2021 alusta kolmesti keväällä ja kolmesti syksyllä, keskimäärin 44-sivuisena ja tabloidikokoisena. Saatte liittyessänne myös alkuvuoden lehdet, niin kauan kuin lehtiä riittää.  Lisäksi juhlavuotenamme on julkaistu A4 kokoinen 28 sivuinen 2021 vuoden JUHLAKALENTERI, jossa isot A4-kokoiset kuvat pelkästään Jokelasta Risto Hartikaisen ottamina.  Lisäksi voitte tilata Jokelan Eläkkeensaajien Historiikin jäsenhintaan, joka on 8,00€/kirja.