EKL -Kattojärjestö

Eläkkeensaajien Keskusliiton jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton 325 paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. Voit liittyä jo eläkeikää lähestyessäsi tai työkyvyttömyyseläkeläisenä – meillä ei katsota syntymävuotta! UPEITA JÄSENETUJA! Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin, Tradeka/Restelin tarjouksen ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan. Lisää etuja sivulla Klikkaa kuvaan ja mene tutkimaan.
VASTATKAAPA KYSELYYN Klikkaa rahakasaan Kysely lakisääteisten sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen ja Kela-omavastuiden maksamisesta ja vaikeuksista niiden kanssa selviytymisessä.
Muistilista SOSIAALI- JA TERVEYSTURVAN PALVELUISTA eläkkeensaajalle Klikkaa porukkaan ja mene tutustumaan muistilistaan.
EKL:n Rajaniemen lomakeskus sijaitsee Pirkanmaalla Virroilla, kauniin Siekkisjärven rannalla. Rajaniemi tarjoaa asiakkailleen muun muassa ohjattuja teemalomia, koulutusta sekä puitteet onnistuneisiin yksItyistilaisuuksiin. klikkaa kuvaan ja mene tutustumaan lomakeskukseen ja sen toimintaan.
  • 2019-yhteystiedot.pdf 268 KB
    Uudenmaanpiirin aluella toimivat yhdistykset sekä piirin puheenjohtajan tiedot