Tuusulan kunta tietoa

Tuusulan kunnan Terveys- ja Sosiaalipalvelut OVAT SIIRTYNEET Keusoten hallintaan

Kun tarvitset nopeaa apua,   täältä  löytyy PUHELINNUMEROT

Tuus-INFO Sieltä saat avun kun tarvitset tietoa Tuusulan kunnan palveluviidakosta: Klikkaa kuvaa ja mene sivustolle katsomaan, löydätkö heti apua vai pitääkö ottaa yhteys Tuus-INFOON.
ONKO JOKU PIELESSÄ FIKSAA TUUSULA AUTTAA Onko metsikköön ilmestynyt luvaton kaatopaikka tai tiehen kuoppa? Onko aita kumossa tai liikennemerkki vinossa? Tuusulan kunta on perustanut Facebook-sivun, jonne voi ilmoittaa lähiympäristön vaatimista korjaustarpeista. Ota kuva ja laita se Facebook-sivulle ja liitä kuvan oheen teksti #fiksaatuusulaa ja tieto siitä, missä osoitteessa korjattava kohde sijaitsee (ainakin kadunnimen tarkkuudella). Jos kuulut Facebookkiin, pääset suoraan Fixaa Tuusulaa sivulle klikkamalla mustaa logoa. Jos et kuulu Facebookkiin, voit soitta Tuus-INFOON ja kertoa ongelmasta. TUUS-INFOn osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi Puhelinnumero: 09 8718 3070 Aukioloajat ma-ke 08:00-16:00 to 10:00-18:00 pe 08:00-12:00 Arki- ja juhlapyhien aattoina auki klo: 8:00 - 14:00. Arki- tai juhlapyhän aaton osuessa torstaille klo: 10:00 - 14:00.
Tuusulan kunnan ESITYSLISTAT, PÖYTÄKIRJAT ja VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Jos kiinnostuit mitä kunnassamme on päätetty, ne löytyvät täältä, Klikkaa nuijaan ja mene Tuusulan kunnan sivuille niitä katsomaan.
Kaavoitus ja maankäyttö Löydät näiltä sivuilta tietoa maankäytön suunnitelmista ja päätöksenteosta. Kunkin kaavan omalle sivulle on koottu kaavamateriaalia, tietoa tehdyistä päätöksistä ja yhteystiedot. Lisäksi sivulla on julkisen nähtävilläolon aikana mahdollisuus jättää palautetta. Klikkaa KAAVOITUS-tekstiin, niin pääset suoraan sivuille
Klikkaamalla kuvaan pääset Tuusulan kunnan MUSEON sivustolle, jossa mielenkiintoisia kohteita
TUUSULAN KUNNAN TAPAHTUMAKALENTERI Kalenteri toimii koko kunnan yhteisenä kalenterina. Uuteen kalenteriin yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä omia tapahtumiaan. Klikkaa TAPAHTUMAT-tekstiä niin pääset sinne suoraan
Klikkamalla logoa pääset Tuusulan kunnan AJANKOHTAISTA sivustoon AJANKOHTAISTA SIVUSTOlla esitetään mitä milloin Tuusulassa suunnitellaan, toteutetaan tai vain tiedotetaan.