KUKE

Seuraava tapaaminen Jokela-Talolla 15.5 klo. 10- 14

Ohjelmasta kerrotaan myöhemmin.

Jokelan Eläkkeensaajat ry - KUKE Kulttuurikerho

KERHON TARKOITUS

Edistää moniarvoista kulttuuriajattelua sekä innostaa jäseniä uusien kokemusten ja elämysten äärelle. Lisätä yhteishenkeä, viihtyvyyttä sekä vaikuttamismahdollisuutta. Tuoda hyvää mieltä ja iloa sekä toimia henkisen kehittämisen edistäjänä.

KERHON TOIMINTA

On avoin kaikille jäsenille. Kerhossa tutkitaan ja otetaan esille millaisia tilaisuuksia on tulossa ja hyvissä ajoin otetaan selvää erilaisista mielenkiintoisista tapahtumista ja käyntikohteista. Esim: näyttelyt, teatterit, museot, konsertit, elokuvat, markkinat myös urheilutapahtumat ym.

Kerhon tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja kaikki ideat ovat "sallittuja". Yhdessä ideoimalla pyritään kokoamaan paljon ehdotuksia erilaisista mielenkiinnon kohteista ja näin voidaan myös toteuttaa mahdollisuuksien mukaan entistä monipuolisempaa virkistystä yhdistyksen jäsenille.

Kulttuurikerho voi myös tehdä hallitukselle ehdotuksia yhteisistä riennoista. Kerhossa voidaan myös pitää suunnittelukokouksia, joista pidetään pöytäkirjaa ja joista muokataan koko kerhon menovinkkejä syys- ja kevätkokouksiin.