Jokelan Eläkkeensaajat ry.

On perustettu v.1971 ja se on yksi yli 350:stä EKL:n jäsenyhdistyksestä sekä yksi EKL:n Uudenmaan piirissä toimivista yhdistyksistä.

Jäseniä yhdistyksessämme on noin 190

TULEVAISUUS

Panostamme kaikkien jäsenten viihtyvyyteen kerhoissamme. Jäsenistömme ikähaitari on todella suuri: 56 vuodesta 95 vuoteen. Mutta kaikille pyritään löytämään jotain mielekästä tekemistä ja kaikkien toiveita kuullaan.

Digiaikaan siirtyminen tuo omat haasteensa monella tapaa myös yhdistystoimintaan, mutta jäsenistömme koko ajan kasvaessa saamme mukaan digitaitoja jo omaavia jäseniä ja myös koulutamme niitä jäseniämme, joille tietotekniikkataidot eivät vielä ole jokapäiväistä rutiinia.

Vuonna 2021 on Jokelan Eläkkeensaajat ry:n 50-vuotisjuhlat, joihin jo suunnitellaan ohjelmaa. Suunnitteilla on myös Historiikin kirjoittaminen, jota työstetään jo kuvien ja kirjoitusten muodossa

PUOLUEETTOMUUS

Kattojärjestömme EKL eli Eläkkeensaajien Keskusliitto ei kuulu jäsenenä mihinkään poliittiseen puolueeseen, mutta toimii aktiivisena eläkepoliittisena valtakunnallisena vaikuttajana.

Yhdistyksemme puolestaan on sitoutunut Liiton määrittelemään tarkoitukseen ja toiminnan laatuun:

" Liiton tarkoituksena on jäsentensä valtakunnallisena keskusjärjestönä toimia eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeuden mukaisuuden toteuttamiseksi, luoda edellytyksiä sosiaaliseen kanssa käymiseen, kannustaa itsensä jatkuvaan kehittämiseen kautta koko elämänkaaren sekä tarjota mahdollisuuksia monimuotoiseen kulttuuri-  ja harrastetoimintaan."

Edellä olevaa toteutamme omassa toiminnassamme olemalla aktiivisesti esillä asioiden eteenpäin viemisessä.

Puheenjohtajamme Aarno Järvinen toimii kunnanvaltuutettuna ja HYTE:n eli Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan puheenjohtaja Tuusulassa. Lisäksi hän on Kiljavan Sairaala OY:n hallituksen jäsen ja KEUDAn yhtymävaltuuston puheenjohtaja. Näissä toimissa hän ajaa myös meidän eläkkeellä olevien etuja. Puheenjohtajamme on myös EKL:n hallituksen jäsen vuosina 2017-2021 edustaen Uudenmaan Piiriä.

Jokelan Eläkkeensaajilla on seuraavat edustukset:

Tuusulan IKNEn  eli Ikäihmisten Neuvoston  kautta, meillä on 5/2019 - 5/2021 sekä varsinainen jäsen Anneli Koivunen että varajäsen Irma Bäckström.

Yhdistys on myös Jokelan Kansalaisopiston Kannatusyhdistyksen jäsen, jonka kokouksissa meitä edustaa Irma Bäckström. Järjestämme yhteistyössä Kansalaisopiston kanssa mm. ikäihmisiä kiinnostavia luentoja.

Vaikka olemme yhdistyksenä puoluepolitiikan ulkopuolella, olemme vahva vaikuttaja ikäihmisiä koskevissa asioissa alueellamme.

Jokelan Eläkkeensaajat ry:n Vuosijäsenmaksut 2019 = 15,00€/jäsen     viite: 15011
Jäsenmaksuista ei tule erikseen laskuja, jokainen hoitaa ne itse.  Yhdistyksen tilinumero on:  FI86 5062 1750 0127 02

Jäseneksi hyväksyminen tapahtuu yleensä jokaisen kuun ensimmäisen parittoman viikon tiistaina vko 1- 23 ja 35-49

Jäsenmaksuun sisältyy Kattojärjestömme EKL:n Eläkkeensaaja-lehti.

Eläkkeensaaja-lehti ilmestyy seitsemästi vuodessa leikattuna tabloidina ja keskimäärin 44-sivuisena.

Tutustukaa rauhassa yhdistyksemme toimintaan Lisätietoa yhdistyksestämme löydätte näiltä sivuilta. Jos päätätte liittyä yhdistykseemme, klikkaamalla leppäkerttuja; pääsette täyttämään jäsenkaavakkeemme.