Opas jäsensivuille

INFOA PUKKAA Täältä löydät tietoa miten toimia missäkin tilanteessa täällä Jokelan Eläkkeensaajat ry:n sivustolla ja miten pääset jäsensivuillemme. Myös tietoa jos olet unohtanut salasanasi tai sähköposti-osoitteesi on vaihtunut. UUDET TULEVAT JÄSENET 1. Liityt jäseneksi klikkaamalla kuvaa yllä ja linkistä pääset JÄSENKAAVAKKEELLE. Täytä se tarkasti vastataten kaikkiin kysymyksiin. Jokaisen kuukauden ensimmäisellä parittomalla viikolla on Hallituksemme kokous, missä jäsenasiasi käsitellään ja Hallitus hyväksyy sinut. 2. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenkirjuri luo sinulle oikeudet Jäsensivuille. 3. Tarvitset sähköposti-osoitteen kirjautuaksesi jäsensivuille. Jos sinulla ei sitä ole vielä silloin kun jäsenkaavakkeen täytät, käy luomassa oma sähköpostiosoite jossakin ilmaispalvelussa tai oman puhelinoperaattorisi kautta. Tule lähettämään se vaikka alla olevalla sähköpostilla suoraan jäsenkirjurille. Jäsenkirjuri ilmoittaa sinulle kun sinut on hyväksytty. Tai jos sähköposti-osoitteesi on vaihtunut. Sähköposti-osoite pitää toimittaa jäsenkirjurille; Alla on LÄHETÄ SÄHKÖPOSTISI laatikko, johon sinun tulee laittaa oma etu-ja sukunimesi ja uusi sähköpostiosoitteesi. LÄHETÄ painiketta painamalla, saat tiedon lähetettyä suoraan jäsenkirjurille. - Kerro samalla myös kirjurille, alatko käyttämään vakituisesti sähköpostiasi vai saako sinulle lähetettyä tiedotteita puhelimeesi tekstareilla. Kun olet laittanut sähköpostiosoitteen kirjurille, hän laittaa sinulle tiedon, jotta voit luoda oman salasanasi kirjautumiseen. - Jos et sitä halua itse luoda, ilmoita sekin jäsenkirjurille, niin hän luo sinulle salasanan, jota tarvitset aina kirjautuessasi Jokelan Eläkkeensaajat ry:n jäsensivustolle. MUISTA AINA, että salasanaa ei saa luovuttaa kenellekkään, se on vain sinun omasi. Nyt kun nämä asiat on kunnossa, katso seuraava ohje.

Salasana unohtunut tai haluat luoda sellaisen? 

Kirjoita kenttään se sähköpostiosoite, joka on tallennettu jäsentietoihisi. Paina LÄHETÄ.

Jos sinulle on tehty jo salasana, niin saat sähköpostiisi viestin, jolla pääset luomaan uuden salasanan. 

Jos sinulla ei ole salasanaa, tulee esiin Salasanan luonti lomake, jonka ohjeen löydät alta. 

Haluat luoda SALASANAN?

 Tämän lomakkeen avulla saat luotua salasanan myös siinä tapauksessa, että jäsentiedoissasi ei ole vielä lainkaan salasanaa. Annat ensin ensimmäisen salasanan ja sitten kirjoitat sen toiseen kertaan uudelleen samalla tavalla kuin ensimmäisenkin. Jos ei onnistu, tee uudestaa. 

JOKAINEN KIRJAIN ja MERKKI pitää olla samalla tavalla kuin siinä ensimmäisellä kerralla kirjoitettuna.

 MUISTA kirjoittaa salasana myös talteen, tarvitset sitä aina kun kirjaudut jäsensivuille.

Klikkaa ensimmäistä kuvaa niin saat sen päälimmäiseksi ja isonnettua sitä tarvittaessa. 

Selaimessa tekstejä saa suurennettua painamalla yhtäaikaa; 

suurennettua CTLR ja + nappuloita

pienennettyä  CTLR ja - nappuloita 

Alta löydät myöskin ohjeen PDF-tiedostona, jonka voit tarvittaessa tulostaa. 

Klikkaa kuvaa ja mene jäsensivuille kirjautumaan. Jos et saanut luotua salasanaa, laita viestiä JÄSENKIRJURILLE tältä sivulta. Löydät sähköpostilaatikon millä lähettää. Muista laittaa omat yhteystietosi mukaan.
Pystyt muokkamaan ja katselemaan omia jäsentietojasi milloin vain kirjautumalla Jäsensivustolle. Oikeassa ylälaidassa on etunimesi ja klikkamalla sitä, tulee näkyviin; omat jäsentiedot. Painamalla sitä, pääset omiin jäsentietoihisi. Voit muuttaa siellä mitä haluat ja kun olet muutokset tehnyt, lomakkeen alalaidasta löydät TALLENNA tai PERUUTUS. TALLENNA = Tallennat tiedot suoraan jäsentietoihin. PERUUTUS = Palaat takaisin lähtöpisteeseen tallentamatta tietojasi eli vanhat tiedot pysyvät rekisterissä. KIRJAUDU ULOS = Kirjaudut ulos Jäsensivustolta, mutta näet ilman kirjautumista yleiset sivustomme. Toivomme, ettet koskaan lähde pois jäsensivustolta kirjautumatta ulos. Miksikö? Vain kirjautumalla ulos, voimme olla varmoja ettei kukaan käytä tietojasi väärin.

LÄHETÄ  TÄSTÄ

Sinun tulee laittaa tekstikenttään oma nimesi ja uusi sähköpostiosoite.  LÄHETÄ painiketta painamalla, saat tiedon lähetettyä suoraan jäsenkirjurille.  

Kerro samalla myös jäsenkirjurille, alatko käyttämään vakituisesti sähköpostiasi vai saako sinulle lähetettyä tiedotteita puhelimeesi tekstareilla.