Sivuston kartta

Klikkaa kuvaan ja kartta isonee

Jokaisella Jokelan Eläkkeensaajat ry alaisuudessa olevalla kerholla on omat sivut omine toimintoineen.

Niihin pääsee tutustumaan julkisella puolella ilman että tarvitsee olla jäsen 

Jäsensivuille pääsevät vain Jokelan Eläkkeensaajat jäsenet kirjautumalla omilla tunnuksillaan. 

Tutustu ensin kartan kautta, mitä kaikkia kerhoja meillä toimiikaan. Alla vielä tarkemmat tiedot kerhoista. 

Yhdistyksen jäsenmaksu on vain 15,00€/vuosi ja sillä saat kaikki toiminnat omaksesi ja lisäksi vielä Eläkkeensaaja - lehden, jota julkaisee EKL kattojärjestömme  7-lehteä/vuosi vauhdilla tabloid-kokoisena. Jakaen meille aikuisille erittäin tärkeitä asioita elämäämme ja arkeemme liittyen.  

Kerhojen vetäjät ovat yhteyshenkilöitä Jokelan Eläkkeensaajien Hallitukseen ja sitä kautta päätöksien tekoon. Kerhot eivät siis toimi itsenäisesti vaan Jokelan Eläkkeensaajat ry Puheenjohtajan ja Hallituksen vastuulla.

Jokelan Eläkkeensaajat ry TOIMINTAA  paikallisesti 10 kerhon voimin, joihin jokainen jäsen ja jäseneksi aikova on terve tullut. Osalla kerhoista toimintaa läpi vuoden. Jokaisella kerholla on omat sivustot ja jäsenillä lisäksi keskustelupalstat, joiden kautta voivat jäsenet sopia ja suunnitella lisää toimintaa kerhojen puitteissa.

BOCCIA
Boccia on kuulapeli, joka kehitettiin 1900-luvun loppupuoliskolla Pohjois-Euroopassa.  Jokelan Eläkkeensaajat ry:n Bocciaa pelaavat jäsenet vapaa-aikanaan harrastuksena ja myös kilpailevat virallisissa kilpailuissa. Lue lisää sivustolta. 

Kuva vuodelta 4.10.2012

Klikkaamalla kuvaa pääset Boccia-sivustolle
Klikkaamalla kuvaa pääset Boccia-sivustolle

KAHVIKERHO 
Tärkeä ikäihmisten tapaaminen, missä myös kerrotaan uusista retki- ym. kohteista sekä tietenkin pidetään hauskaa yhdessä.
Kahvikerhossa todellakin juodaan kahvia nimensä mukaisesti ja sen kanssa pullaa/kakkua, mitä saadaan.  Kahvikerhossa on usein ammattilaiset luennoimassa meitä aikuisia kiinnostavista asioista. Tule mukaan toimintaan.

Kuva 11.2. 2020 Kuluttajasuojan luennosta

Klikkaa kuvaa ja siirry kahvikerhon sivuille
Klikkaa kuvaa ja siirry kahvikerhon sivuille

KALAKERHO
Kala-kerho toimii talvella pilkkikairojen, kesällä onkien ja uistimien kanssa. Lisää tietoa sivustolta.
EKL:llä ja EKL:n Uudenmaanpiiri, jotka ovat yhdistyksemme kattojärjestöt,  järjestävät kilpailuja, joihin osallistutaan edustamalla Jokelan Eläkkeensaajia.   Kautta aikojen jäsenemme kalastaneet, mutta vasta nyt perustettiin sitä varten kalakerho.

Klikkaa kuvaa ja siirry Kalakerhon sivustolle
Klikkaa kuvaa ja siirry Kalakerhon sivustolle

KÄDENTAITOKERHO 
Kädentaitokerhossa on tekemistä niin naisille kuin miehillekkin. Kädentaidossa valmistuu paperista kankaaseen ja jopa puisia tavaroita käyttöön ja myyjäisiin. Tee itsellesi tai Jokelan Eläkkeensaajille. Vaihda muiden kanssa ohjeita ja opi uusia taitoja. Tule mukaan kahvikerhon jälkeen joka toinen viikko. Tutustu sivulla mitä teemme. 

Klikkaa kuvaa ja mene Kädentaitosivustolle
Klikkaa kuvaa ja mene Kädentaitosivustolle

KÖPÖTTELIJÄT
Monien alan asiantuntijoiden mukaan liikunta vähentää riskiä ennenaikaiseen kuolemaan, taistelee verisuoniston ja sydämen tauteja vastaan sekä ylläpitää terveyttä ja hyvää elämänlaatua. Etenkin aerobisen liikunnan, kuten kävelyn, juoksun ja pyöräilyn on todettu tutkimuksissa vähentävän alttiutta sydänsairauksien kehitykseen. Tutustu sivulla mitä teemme joka viikko kunnon ylläpidossa.

Klikkaa kuvaa ja mene Köpöttelijöiden sivustoon
Klikkaa kuvaa ja mene Köpöttelijöiden sivustoon

KUKE = Kulttuurikerho
KUKEn tarkoitus on edistää moniarvoista kulttuuriajattelua sekä innostaa jäseniä uusien kokemusten ja elämysten äärelle. Tuoda hyvää mieltä ja iloa.  KUKE järjestää oma-ehtoisia retkiä yhdessä liikkuen kaikkialle, missä ihmiset ja kulttuuri kohtaavat lähiseudulla julkisen liikennöinnin varrella. Jokaiseen kohteeseen pitää olla helppo mennä yhdessä; näyttelyt, teatterit, museot, konsertit, elokuvat, markkinat myös urheilutapahtumat ym. KUKEn retket ovat vapaamuotoisia ja niillä keskustellaan seuraavista halutuista kohteista. Kaikki ideat ovat "sallittuja".  Tule mukaan toimintaan, josta löydät sivustolta lisää tietoa.

Klikkaa kuvaa ja mene KuKen sivustolle
Klikkaa kuvaa ja mene KuKen sivustolle

MATKAT

Teemme retkiä ympäri Etelä-Suomea linja-autoilla Jokelan Asemalta kohteeseen. Sivuilla kerrotaan minne seuraavaksi suunnataan tai mitä suunnitellaan.  Emme ole matkatoimisto, joten jokaisen mukana olijan kuuluu olla meidän jäsen. Lisää tietoa sivulta.

PELIKERHO
Pelikerhossa voi pelata talvisin korttia ja lautapelejä sekä pingistä että biljardia. Kesäisin pelaamme mölkkyä, petangea, fresbeetä ja muita ulkopelejä Notkopuistossa. Pelikerho kokoontuu joka toinen viikko lähes koko vuoden. Lisää tietoa sivuilta. 

Klikkaa kuvaa ja siirry Pelikerhon sivustolle
Klikkaa kuvaa ja siirry Pelikerhon sivustolle

PYÖRÄKERHO
Pyöräilen lähelle ja kauas. Kerätään kiva porukka, ilmoitetaan sivulla minne mennään ja mistä lähdetään ja noustaan pyörien selkään ja baanalle. 

TURINATUPA 
Turinatuvassa keskustellaan ajankohtaisista asioista kerran kahdessa viikossa meidän aikuisten kesken. Tule tutustumaan sivulle.