PUHEENJOHTAJALTA

20.12.2020

Joulutervehdys jäsenille!

Olemme eläneet jo kohta kymmenen kuukautta hyvin poikkeuksellista aikaa.

Tämä koronavuosi on opettanut, miten tärkeää yhteisöllisyys meille on.

Kaipaamme varmasti itse kukin kovasti tapaamisia ja yhdessä tekemistä ja kokemista. Yhteisöllisyyden arvon huomaa parhaiten silloin, kun totutut tapamme kokea sitä, ovat rajalliset.

Myönteinen uutinen on, että Historiikkikirjamme ja ensi vuoden kalenterimme ovat tulleet painosta suunnitellussa aikataulussa. Pääsemme niiden myötä aloittamaan vuotta 2021, joka on yhdistyksemme 50 -vuotisjuhlavuosi. Varsinaisen vuotisjuhlan ajankohdaksi on kaavailtu 12.10.2021. Toivottavasti pystymme juhlan silloin järjestämään.

Valitettavasti olemme joutuneet tänä vuonna peruuttamaan hyvin monia tapahtumia mm kesän retket, teatterimatkat ja myös pikkujoulut ja puurojuhlankin nyt, kun kaikki tapaamiset ovat tauolla. Mutta pitää uskoa ja luottaa, että luvassa oleva rokote tuo helpotusta tilanteeseen ja voisimme ensi vuoden puolella vähitellen palata kohti normaalimpaa ja käynnistää taas myös Eläkkeensaajien toimintaa, niin Kahvikerhot kuin muidenkin kerhojen kokoontumiset ja että kesällä pääsisimme yhdessä suuntaamaan johonkin kiinnostavaan retkikohteeseen. Mutta näillä näkymin ainakin 10.1.2021 asti myös me olemme tauolla, koska kunnan päätöksellä mm Jokela-talon kokoustilat ovat kiinni.

Jouluakin joudumme nyt viettämään vain aivan lähipiirin kanssa. Se ei toivottavasti estä joulun tunnelmaa ja yhteydenpitoa muihin läheisiin ja tuttaviin puhelimella tai ”vanhanaikaisesti” vaikka kirjeen kirjoittamalla.

Nautitaan tänä vuonna kotioloissa joulun rauhasta ja kerätään voimia vielä jonkin aikaa kestää näitä koronarajoituksia.

Toivotan kaikille oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!

Aarno Järvinen

Tästä HISTORIAN HAVINAA sivulle