VAKITUISIA KERHOJA

Jokelan Eläkkeensaajat ry TOIMINTAA 2022 paikallisesti 10 kerhon voimin.

Osalla kerhoista toimintaa läpi vuoden.

MATKANJÄRJESTÄJINÄ toimivat
Pertti Haatainen 040 581 5553
Leena Haatainen 040 512 8438

BOCCIA
Vko: 2 - 22

Ulkopelikausi Notkopuiston Senioripuiston Bocciakenttä

Vko: 35 - 50
Sisäpelikausi Ma  klo.12-14 ja pe 16.10 klo.16-18 Jokela-Talo

Vetäjä;
Veikko Syrjä 0400 457 832
Boccia on kuulapeli, joka kehitettiin 1900-luvun loppupuoliskolla Pohjois-Euroopassa. Boccia on urheilulaji, joka jossain määrin muistuttaa perinteisiä eurooppalaisia kuulapelejä, lähinnä petankkia. Peli on varta vasten suunniteltu siten, että se soveltuisi myös ikäihmisille. Jokelan Eläkkeensaajat ry:n Bocciaa pelaavat jäsenet myös kilpailevat virallisissa kilpailuissa.

TIISTAISIN JOKELA-TALOLLA TAPAHTUU
Vko: 3 - 21 ja Vko: 35 - 49

14.1. / 28.1. /11.2. / 25.2. / 10.3. / 24.3. KEVÄTKOKOUS  / 7.4. / 21.4. / 5.5./ 9.5.   ja   25.8. / 8.9. /  22.9. /  6.10. / 20.10. / 3.11. / 17.11. / 1.12.

TURINATUPA
Jokela-talon Dojossa klo 10.00
Etsitään vetäjiä Turinatuvalle, ilmoittaudu Puheenjohtajalle
Turinatuvassa keskustellaan ajankohtaisista asioista

KAHVIKERHO
Jokela-talossa isossa salissa klo 11.00
Tärkeä jäsentapaaminen, missä myös kerrotaan uusista retki- ym. kohteista sekä tietenkin pidetään hauskaa yhdessä.
Kahvikerhossa todellakin juodaan kahvia nimensä mukaisesti ja sen kanssa pullaa/kakkua, mitä saadaan. Hinta kahville 3,00
Kahvituotto lyhentämättömänä Jokelan Eläkkeensaajat ry:n toimintaan.

LAULAJAT
kokoontuvat Jokela-Talon ruokatilassa heti kahvikerhon jälkeen.
Tuula Tuuloskorpi 040 721 8728
Marja Keränen 040 865 2739

KÄDENTAITOKERHO
Jokela-Talon Dojossa heti kahvikerhon jälkeen
Ulla Talvi 0400 391 837 ja Arja Torkkeli puh. 040 533 2349
Kädentaitokerhossa on tekemistä niin naisille kuin miehillekkin. Kädentaidossa valmistuu paperista kankaaseen ja jopa puisia tavaroita käyttöön ja myyjäisiin. Kädentaito on yksi oleellinen toiminta muoto yhdistyksemme varainkeruussa. Kädentaitotuotteilla rahoitetaan toimintaamme merkittävästi.

KÖPÖTTELIJÄT
Vko: 3 - 22 ja Vko: 35 - 50
Joka keskiviikko lähtevät yhteislenkilleen
Vetäjä; Pauli Kosonen 0400 578 498
Lähtö Jokela-Talon edestä klo.10
Monien alan asiantuntijoiden mukaan liikunta vähentää riskiä ennenaikaiseen kuolemaan, taistelee verisuoniston ja sydämen tauteja vastaan sekä ylläpitää terveyttä ja hyvää elämänlaatua. Etenkin aerobisen liikunnan, kuten kävelyn, juoksun ja pyöräilyn on todettu tutkimuksissa vähentävän alttiutta sydänsairauksien kehitykseen.

Lisäksi meidän yhdistyksessä toimivat läpi vuoden vko. 2 - vko. 50

KUKE = Kulttuurikerho
Vetäjät ;  Risto Hartikainen 050 541 3389 ja Ulla Talvi 0400 391 837
KUKEn tarkoitus on edistää moniarvoista kulttuuriajattelua sekä innostaa jäseniä uusien kokemusten ja elämysten äärelle.Lisätä yhteishenkeä, viihtyvyyttä sekä vaikuttamismahdollisuutta. Tuoda hyvää mieltä ja iloa sekä toimia henkisen kehittämisenedistäjänä. KUKE on avoin kaikille jäsenille.KUKE järjestää omakustanne retkiä yhdessä liikkuen kaikkialle, missä ihmiset ja kulttuuri kohtaavat lähiseudulla julkisen liikennöinnin varrella. Jokaiseen kohteeseen pitää olla helppo mennä yhdessä; näyttelyt, teatterit, museot, konsertit, elokuvat, markkinat myös urheilutapahtumat ym.
KUKEn retket ovat vapaamuotoisia ja niillä keskustellaan seuraavista halutuista kohteista. Kaikki ideat ovat "sallittuja".
Yhdessä ideoimalla pyritään kokoamaan paljon ehdotuksia erilaisista mielenkiinnon kohteista ja näin voidaan myös toteuttaa mahdollisuuksien mukaan entistä monipuolisempaa virkistystä yhdistyksen jäsenille lähellä ja halvalla.

PELIKERHO - HAUSKAA YHDESSÄ OLOA
Pirjo Harapainen puh. 040 480 7447

Pertti Haatainen puh. 040 581 5553

Pelikerhot JOKA TOINEN PARILLISEN VIIKON Torstai Jokela-Talon Nuorisotilassa klo 10 varustaudutaan kahvein ja vesin sekä omin eväin.
Nautitaan Piknikkiä Pelien lomassa ja jälkeen.
Pelikerhossa voi pelata korttia ja lautapelejä sekä Pingistä että Biljardia.
Pelikerho Jokela-Talon Nuorisotilassa tai Notkopuistossa seuraavasti;
joka toinen Torstai klo 10 alkaen ;
KESÄ AIKA ALKAA JA ULKOPELIT käynnistyvät NOTKOPUISTOSSA Jokela-Talon vieressä HETI kun SÄÄT SALLIVAT

Uusia kerhoja perustettu Jokelan Eläkkeensaajille;

KALAKERHO
Vetäjä; Aarno Järvinen 040 706 7800
2019 KESÄLLÄ PERUSTETTU KALAKERHO ALOITTELEE TOIMINTAANSA ja talvikauden lähestyessä pilkit tulevat ajankohtaisiksi.
Kala-kerho toimii talvella pilkkikairojen, kesällä onkien ja uistimien kanssa.
EKL:llä ja EKL:n uudenmaanpiiri järjestävät kilpailuja, joihin osallistutaan edustamalla Jokelan Eläkkeensaajia.
Ilmoittaudu kerhoon, kokoontumisista ilmoitetaan jäsenille sähköpostilla ja tekstiviestillä paria päivää ennen kokoontumista. Säät ym vaikuttavat tekemiseen.

PYÖRÄKERHO käynnistää toimintaansa myös
Pyöräilykausi jatkuu nykyisin lähes koko vuoden  ja talvikaan ei estä pyöräilyä, jos on nastat alla ja lämmintä päällä.
Vetäjänä;  Sirpa Kosonen
Kokoontumisista sovitaan Pyöräkerho sivuston keskustelupalstalla.

Säät ym vaikuttavat tekemiseen.
Me pyöräilemme kesäisin 5 - 10 - 20 - 50 -60 km lenkkejä