Jokelan Eläkkeensaajat ry

VERKKOKAUPPA

MYYNNISSÄ TÄÄLLÄ

Hyönteishotelleja, linnunpönttöjä ja muita kädentaitotuotteita Jokelan Eläkkeensaajat ry:n jäsenten TEKEMINÄ. 

Ostamalla tuotteita tuet Jokelan Eläkkeensaajien toimintaa. 

Kaikki tuotteemme ovat kädentaitotuotteita kierrätystavarasta tai uudesta sekä lahjoitetuista materiaaleista.  Näitä ovat tehneet jäsenistömme kautta aikojen taitavuutta osoittaen.  Nyt ne ovat saannissa myös täällä  myyjäisten  lisäksi.  Tämä on kokeilu, sillä koronna tilanne tuo uusia tuulia myös eläkeläisten elämään.  

Kaikkea pitää kokeilla, itseensä uskoa ja toimia silloin kun on mahdollisuus!  Kiitämme tuestanne kun tilaatte tuotteitamme. 

UUTUUS: KÄTEISMAKSU

Jos maksat käteisellä noudon tai tuonnin yhteydessä laita ruksi ruutuun, kun teet tilausta

Pankkimaksuista on esitettävä kuitti tuotteen tilauksen jälkeen. Pankkimaksut tarkistetaan maanantaisin tilitoimiston toimesta ja tuotteet lähtevät heti tarkistuksen jälkeen tilaajille. 

Verkkokaupamme toimii seuraavasti;

  1. Tutustu tuotteisiimme tällä sivustolla. Kerromme tuotteiden tiedot ja hinnat täällä. Sen jälkeen teet tilauksen jokaisen tuotteen tilaussivulla olevalla tilausviestillä.
  2. Laitat siihen oman nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteesi ja tilattavan tuotteen tilausnumeron sekä määrän. Jokaisella sivulla on oma tilausviesti, jonka täytät tilauksen yhteydessä. Me keräämme tilaukset yhteen ja laitamme sinulle tiedon kaikista tilaamistasi tuotteista ja yhteissummasta. 
  3. Kun tilaus tulee meille, saat meiltä viestillä tilinumeromme ja viitenumeron, jolla maksat kyseessä olevan tilauksen. Jos toimitus postitse, lisätään hintaan tuo toimituskulu 2,00€-10,00€/pkt Manner-Suomi ( Postitukseen on PUHELINNUMERO PAKOLLINEN) , muussa tapauksessa ei toimitusmaksua, jos noudat itse tuotteen sovitusta paikasta tai Jokelan alueella tuomme sen perille.
  4. Uutuus käteismaksu Jos maksat käteisellä noudon tai tuonnin yhteydessä laita ruksi ruutuun, kun teet tilausta
  5. Pankkimaksu - kuitti esitettävä 

LUKEKAA TARKKAAN Toimitusehdot

Verkkokaupan Uutiset sivulta näet missä myyjäisissä tulemme olemaan mukana, jolloin tuotteita pääsee paikanpäälle katselemaan ja tutustumaan.  

Lisäksi kerromme siellä UUTUUSTUOTTEISTAMME;

 Mitä on tulossa ja mitä on tullut jo tehtyä

Kannattaa tsekata.