Jokelan Eläkkeensaajat ry

KUDONTA

TUOTTEET

Kaikki tuotteemme ovat kädentaitotuotteita kierrätystavarasta tai uudesta.  Näitä ovat tehneet jäsenistömme kautta aikojen taitavuutta osoittaen.  

Nyt ne ovat saannissa myös täällä koko ajan myyjäisten  lisäksi. 

Verkkokaupamme toimii seuraavasti;

  1. Tutustu tuotteisiimme tällä sivustolla. Kerromme tuotteiden tiedot ja hinnat täällä. Sen jälkeen teet tilauksen jokaisen tuotteen tilaussivulla olevalla tilausviestillä.
  2. Laitat siihen oman nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteesi ja tilattavan tuotteen tilausnumeron sekä määrän. Jokaisella sivulla on oma tilausviesti, jonka täytät tilauksen yhteydessä. Me keräämme tilaukset yhteen ja laitamme sinulle tiedon kaikista tilaamistasi tuotteista ja yhteissummasta. 
  3. Kun tilaus tulee meille, saat meiltä viestillä tilinumeromme ja viitenumeron, jolla maksat kyseessä olevan tilauksen. Jos toimitus postitse, lisätään hintaan tuo toimituskulu 10,00€/pkt Manner-Suomi , muussa tapauksessa ei toimitusmaksua, jos noudat itse tuotteen sovitusta paikasta tai Jokelan alueella tuomme sen perille.
  4. Kun raha on tilillämme, otamme sinuun yhteyden ja sovimme tuotteen toimituksen. Muistutamme että verkkokauppaa ylläpitää Jokelan Eläkkeensaajat ry jäsenistö  ja tavaran toimitus voi hieman viipyä, mutta varmasti se tulee perille.

LUKEKAA TARKKAAN Toimitusehdot